workshop / Bohemianstokz

Een nieuw begin, een nieuwe start

Naast mijn werk als trainingsacteur werk ik graag met mijn handen . Daarin staat het werken met natuurlijk (oud) HOUT centraal. Inspiratie haal ik veelal uit de natuur. 

 

HET VERHAAL

In 2007 gooide ik het roer om. Van overheidsmedewerker naar trainingsacteur. In 2014 was er wederom een nieuwe periode in mijn leven. Ik vond het altijd al heerlijk te werken met mijn handen, schilderen en het werken met hout. Ik maakte voor het eerst een Bohemianstokz. Een eigen ontwerp en ik wilde er een betekenis aangeven. Het werd " Een nieuwe begin, een nieuwe start' Want mijn motto is; elk einde heeft een nieuw begin en zo ontstond het verhaal van de Bohemianstokz. De beste tijd voor een nieuw begin is nu 

Het werd een succes ! Ik introduceerde de Bohemianstokz in twee winkels en de Bohemianstokz werden geliefd en gekocht.  Ik kreeg een prachtige opdracht uit Spanje en zo maakte ik tientallen en uiteindelijk honderden Bohemianstokz! 

 

Omdat de vraag groot werd en ik zelf geen massa productie wil maken ontstond bij mij het idee om mensen zelf een bohemianstokz te laten maken. Want een Bohemianstokz moet naar mijn idee echt bij iemand passen, er moet gevoel inzitten en hoe mooi is het om hem dan zelf te maken. 

 

DE WORKSHOP 

 

De Workshop Bohemianstokz is een creatieve workshop, waar je een creatief natuurproduct maakt. Waar jij je creativiteit in legt. Een dagdeel creatief aan de slag, met vriendinnen, zussen, familie of collega's, met als eindresultaat je eigen unieke bohemianstokz! Die past bij jou.
Een woonitem die past in elke ruimte en interieur. 

 

inhoud workshop

  • In ongeveer 2,5 uur maak je, geheel naar eigen ontwerp, een Bohemianstokz
  • Je krijgt tips en trucs hoe je van een natuurlijke houten stok een persoonlijke Bohemianstokz maakt 
  • inclusief een bohemianhanger met leer, veren en houten kralen
  • Je hebt de keuze uit diverse mooi gevormde stokken met een lengte van ongeveer 150 tot 200 cm.

hoe werkt het?

  • je kan thuis of op een locatie een workshop organiseren ( vanaf 4 personen )
  • Alle materialen zijn inclusief / in overleg kan er gezorgd worden voor een hapje en drankje (meerprijs) 
  • Kosten workshop € 45 / vanaf 6 personen wordt de workshop € 5 goedkoper pp.
  • Prijzen zijn afhankelijk van locatie en hoeveelheid personen
  • stuur een berichtje met jouw wensen en we maken same een geweldige workshop! 

== A G E N D A ==

 Vanwege het coronavirus en de genomen maatregelen zijn alle workshops op dit moment geannulleerd. Later in het jaar zullen nieuwe data worden gepland. Heb je belangstelling voor een workshop stuur dan een mailtje en informeer naar de mogelijkheden.